Accu kopen bij Auto Quik

Auto Quik heeft een uitgebreid assortiment aan auto-accu’s van gerenommeerde merken als Midac en Varta. Een accu kopen doet u daarom bij ons in Heerde! Onze accu's zijn van uitstekende kwaliteit. Uiteraard leveren we ze volledig gevuld en geladen – dus startklaar. Op deze pagina lichten we de 2 meest hoogwaardige exemplaren voor u uit. Voor andere uitvoeringen kunt u gerust contact met ons opnemen.

 

Midac-accu’s

Bij ons bent u onder meer aan het juiste adres voor de Midac Accu's. Deze accu heeft 30% meer startvermogen dan conventionele varianten en is geheel onderhoudsvrij. De editie is perfect voor personen- en lichte bedrijfswagens die korte ritten maken en dus veel starten. Hierbij maakt het niet uit of het om benzine- of dieselauto’s gaat. Met de Midac-accu heeft u zekerheid en maakt u een keuze uit  verschillende types van 45 Ah tot 95 Ah. Daarbij is het product voorzien van een geïntegreerd handvat. De accu is geschikt voor 14,8 volt laadspanning. We maken de accu bovendien direct klaar voor gebruik.

 

Varta-accu’s

Een van de meest populaire auto-accu’s is de Varta BLUE Dynamic. Dit exemplaar beschikt over een uitzonderlijke startkracht en levert hoogwaardige prestaties, en dat voor een betaalbare prijs. Het merk Varta heeft veel naamsbekendheid binnen Nederland opgebouwd, mede dankzij het leveren van producten die doen wat ze beloven: het starten van auto’s onder elke omstandigheid. Binnen deze lijn zijn er vele uitvoeringen beschikbaar. Zo zit er altijd wel een geschikt type tussen dat perfect bij uw auto past.

Wilt u een accu kopen, maar weet u niet welke? Neem dan gerust contact op met Auto Quik uit Heerde. Dit doet u door te bellen naar 0578-694065 of door het contactformulier in te vullen. We geven u graag advies, zodat u gegarandeerd de beste keuze maakt. Via een van deze wegen geeft u eveneens uw bestelling door en maakt u een afspraak voor de montage. Wij zijn hét betrouwbare adres als het om een accu aanschaffen binnen Gelderland gaat.