Laat Auto Quik uw autoalarm inbouwen

Het aantal autodiefstallen groeit binnen Nederland elk jaar weer. Vandaar dat u een autoalarm inbouwen met een gerust hart kunt overlaten aan Auto Quik uit Heerde. Wij zijn een SCM-gecertificeerd inbouwstation voor autobeveiligingssystemen en hebben diverse hoogwaardige alarmsystemen van verschillende gerenommeerde merken in huis.

 

Klasse 1-, 2- en 3-systemen

Door het toenemende aantal autodiefstallen stellen steeds meer verzekeringsmaatschappijen de eis dat voertuigen van een gedegen alarmsysteem voorzien moeten zijn. Stichting Certificering Motorvoertuigen (SCM) heeft de richtlijnen hiervoor binnen Nederland opgesteld. Een van de vereisten is dat de alarmsysteeminbouw verzorgd dient te zijn door een SCM-gecertificeerd inbouwstation. Dankzij onze certificatie kunt u ons dus zorgeloos uw autoalarm laten inbouwen. Onze ervaren en gecertificeerde monteurs verzorgen met genoegen een perfecte montage in de goed uitgeruste werkplaats, welke zij afronden met uitgifte van het SCM-certificaat. We leveren en installeren zowel klasse 1-systemen (startblokkering bij inbraak) als klasse 2- en klasse 3-alarmen (volledige beveiliging). Uiteraard zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en volgen we regelmatig cursussen.

 

Afkomstig van topmerken

De beveiligingssystemen leveren we van uiteenlopende topmerken. Denk bijvoorbeeld aan Clifford, een Amerikaans bedrijf dat al jaren de nummer 1 op het gebied van autobeveiliging is. De producten van dit merk zijn programmeerbaar en daarmee toepasbaar op alle merken en typen auto’s. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor Cobra-autoalarmen. Cobra is een toonaangevend producent van startblokkerings- en beveiligingssystemen. Natuurlijk hebben we nog veel meer merken in ons assortiment. Geheel naar uw wensen kunnen we overigens behalve een inbouwalarmsysteem een aantal comfortverhogende zaken toevoegen aan uw wagen.

Laat Auto Quik uit Heerde uw autoalarm inbouwen en wees verzekerd van een professionele beveiliging. Maak een afspraak door te bellen naar 085-2081264. Via het contactformulier vraagt u meer informatie op. Wij zijn hét betrouwbare adres in Gelderland als het om een alarmsysteem inbouwen gaat.