Autocamera inbouwen voor veiligheid

Een autocamera inbouwen in uw voertuig kan handig zijn op diverse gebieden. Auto Quik is een erkend inbouwstation in Heerde en staat met genoegen voor u klaar om uw wagen van een camerasysteem te voorzien. Uiteraard verzorgen onze ervaren en gecertificeerde monteurs de montage op professionele én snelle wijze.

 

De voordelen van een dashcam

Wilt u een dashcam inbouwen? Wij raden aan de montage over te laten aan een professional als Auto Quik. Deze camera brengt verschillende voordelen met zich mee. Met dit apparaat beschikt u namelijk over een objectieve getuige die eventuele incidenten registreert. Dit helpt enorm bij het bepalen van de schuldvraag. Daarbij kan het systeem zorgen voor bewijsmateriaal bij overtredingen en misdrijven die het toevallig vastlegt. Maar ook wanneer u onterecht een boete heeft gekregen kunt u uw onschuld aantonen. Bedrijven zetten de apparatuur veelal in indien er klachten van andere weggebruikers binnenkomen over het weggedrag van personeel. Bovendien hebben vele dashcams een parkeermodus, zodat de camera de auto beveiligt als deze geparkeerd staat. Handig bij diefstal of vandalisme.

 

Achteruitrijcamera laten inbouwen

Achteruitrijden met een auto is niet een van de makkelijkste manoeuvres. Omdat u niet goed kunt zien wat er achter u gebeurt, is het een absolute aanrader een achteruitrijcamera te laten inbouwen. Op deze manier vergemakkelijkt u het parkeren en ziet u precies wat er achter u gaande is. Paaltjes en voorbijgangers ziet u minder snel over het hoofd. Een ongeluk zit tenslotte in een klein hoekje, vandaar dat het belangrijk is om goed voorbereid te zijn. De hoeken die u eerst niet zag, ziet u nu namelijk wel. Eventueel kunnen we ook parkeersensoren inbouwen. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden omtrent de achteruitrijcamera-inbouw.

Laat Auto Quik uit Heerde uw autocamera inbouwen en profiteer van vele voordelen. Maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar 085-2081264. Vragen stelt u evengoed via het contactformulier. We zijn met genoegen úw inbouwstation binnen Gelderland.