Autocamera inbouwen voor veiligheid

Een autocamera inbouwen in uw voertuig kan handig zijn op diverse gebieden. Auto Quik is een erkend inbouwstation in Heerde en staat met genoegen voor u klaar om uw wagen van een camerasysteem te voorzien. Uiteraard verzorgen onze ervaren en gecertificeerde monteurs de montage op professionele én snelle wijze.

 

Achteruitrijcamera laten inbouwen

Achteruitrijden met een auto is niet een van de makkelijkste manoeuvres. Omdat u niet goed kunt zien wat er achter u gebeurt, is het een absolute aanrader een achteruitrijcamera te laten inbouwen. Op deze manier vergemakkelijkt u het parkeren en ziet u precies wat er achter u gaande is. Paaltjes en voorbijgangers ziet u minder snel over het hoofd. Een ongeluk zit tenslotte in een klein hoekje, vandaar dat het belangrijk is om goed voorbereid te zijn. De hoeken die u eerst niet zag, ziet u nu namelijk wel. Eventueel kunnen we ook parkeersensoren inbouwen. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden omtrent de achteruitrijcamera-inbouw.

Laat Auto Quik uit Heerde uw autocamera inbouwen en profiteer van vele voordelen. Maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar 0578-694065 Vragen stelt u evengoed via het contactformulier. We zijn met genoegen úw inbouwstation binnen Gelderland.