Cruisecontrol inbouwen voor uw rijgemak

Laat Auto Quik in Heerde een cruisecontrol inbouwen en profiteer van de vele voordelen die dit systeem met zich meebrengt. Behalve het tegengaan van een vermoeide voet gaan er namelijk nog veel meer pluspunten met deze regelaar gepaard. De montage voeren wij te allen tijde op professionele wijze voor u uit.

 

Snelheid vastzetten

Wilt u snelheid behouden, zonder gas te geven? Dan is een cruisecontrol de perfecte oplossing. Deze snelheidsregelaar is een middel om de vaart van uw voertuig vast te zetten. Gas geven is in dat geval niet meer nodig. Ideaal wanneer u vaak lange afstanden moet afleggen of regelmatig rustige wegen betreedt. Het systeem brengt daarbij verschillende voordelen met zich mee. Zo zult u minder vaak snelheidsovertredingen begaan: u rijdt continu dezelfde snelheid en zult daarom minder snel te hard rijden. Daarnaast vergroot u uw veiligheid aangezien u minder onverwachte bewegingen maakt én rijdt u zuiniger door het stabiele tempo. De snelheidsregelaar schakelt zich altijd automatisch uit indien u remt. Bij sommige auto’s is dit eveneens het geval zodra u de auto ontkoppelt.

 

Systeem op maat

Een cruisecontrol inbouwen doen we uiteraard geheel volgens uw wensen. Vandaar dat we graag eerst met u bespreken wat u van het systeem verwacht en welke extra opties hierbij allemaal uitgevoerd dienen te worden. Voor de inbouw werken we uitsluitend met goed getraind personeel dat op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van inbouwsnelheidregelaars. Onze werkplaats is overigens voorzien van alle gereedschappen en materialen om de montage spoedig voor u te verzorgen. Voordat u het weet rijdt u alweer rond in uw wagen.

Wilt u het inbouwen van uw inbouw cruisecontrol overlaten aan Auto Quik in Heerde? Bel naar 0578-694065 en maak een afspraak. Meer informatie vraagt u op via het contactformulier. Wij zijn hét inbouwstation van Gelderland.