Verkoop en verhuur voor uw ideale dakkoffer

Auto Quik biedt het gehele dakkofferassortiment van de vooraanstaande merken Thule en Hapro aan. Van instapmodel tot exclusieve ‘Thule Excellence XT’: bij ons vindt u het allemaal! Gegarandeerd dat u bij ons in Heerde uw perfecte dakkoffer aantreft. Daarbij kunt u bij ons niet alleen een dakkoffer kopen, een dakdrager huren is eveneens een mogelijkheid.

 

Thule-dakkoffers

Trekt u erop uit? Laat dan niets achter en neem al uw benodigdheden eenvoudig met u mee. Een strakke en stijlvolle Thule-dakkoffer biedt u de ultieme bescherming én veiligheid waarmee u alle uitrusting voor het buitenleven en spullen voor dagelijks gebruik mee kunt nemen. Heeft u te maken met uitpuilende bagage? Dan is een Thule-allesdragerrek de ideale oplossing voor u.

 

Hapro-dakkoffers

De Hapro-dakkoffers staan voor kwaliteit en oog voor detail. Aan de vormgeving, de degelijkheid, de veiligheid en het gebruiksgemak is veel aandacht besteed. Hierbij is gebruik gemaakt van de meest geavanceerde moderne materialen. Een dakdrager kopen van het merk Hapro is dus een waardevolle investering en zorgt voor het nodige reiscomfort. Zo kunt u jaar in jaar uit zorgeloos en veilig reizen met een prachtig vormgegeven ruimte voor alle denkbare extra bagage.

 

Dakkofferverhuur

Behalve dat wij dakkoffers verkopen, kunt u bij ons terecht om een dakkoffer te huren. We bieden u een ruim assortiment binnen onze verhuur, zodat u niet per se een nieuw exemplaar hoeft aan te schaffen. Ideaal wanneer u er niet vaak op uit gaat en eenmalig of enkele keren gebruik wilt maken van een dakdrager. Daarnaast verhuren we tevens bagageboxen, skiboxen en sneeuwkettingen. Alles om uw reis comfortabeler te maken!

Wilt u een bestelling of reservering voor een dakkoffer doorgeven? Bel naar 0578-694065 of kom langs bij Auto Quik in Heerde. Via het contactformulier vraagt u meer informatie op. We geven u met genoegen advies en helpen u spoedig verder. Auto Quik is uw betrouwbare adres binnen Gelderland.