Laat Auto Quik uw trekhaak monteren

Auto Quik in Heerde is niet alleen het adres waar u een trekhaak kunt kopen; wij kunnen tevens uw trekhaak monteren. Onze monteurs hebben een jarenlange ervaring en gaan volgens de laatste ontwikkelingen te werk. Goed advies, een vakkundige montage, hoogwaardige kwaliteit en een scherpe prijs staan voorop!

 

Voor allerlei soorten toepassingen

Besluit u een trekhaak aan te schaffen? Dan heeft u daar vast een specifieke reden voor. Denk bijvoorbeeld aan het trekken van een caravan, het aankoppelen van een boottrailer of het meenemen van een aanhanger. Wij hebben zelfs een fietsendragertrekhaak in ons assortiment. De juiste keuze hangt overigens af van het type auto waarvoor u een haak nodig heeft en voor welke toepassingsvorm deze nodig is. Bij ons kunt u terecht voor zowel vaste als afneembare trekhaken. De vaste varianten zijn goedkoper in aanschaf, terwijl u het afneembare exemplaar enkel onder uw auto plaatst wanneer u deze nodig heeft. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voorzien u van passend advies. De montage van de trekhaak voeren we uiteraard op vakkundige wijze voor u uit.

 

Afkomstig van topmerken

Indien u ervoor kiest een trekhaak te laten plaatsen door Auto Quik, krijgt u te allen tijde een product afkomstig van een gerenommeerd merk. Zo verkopen we onder meer de haken van de topmerken Brink en Bosal. Diens onderdelen zijn van uitstekende kwaliteit en eenvoudig in gebruik. Daarbij leveren beide veilige oplossingen voor ieder voertuig. Op deze manier vindt u gegarandeerd een trekhaak die aansluit op uw wagen en de uitrusting die u meeneemt.

Uw trekhaak laten monteren door Auto Quik in Heerde? Bel naar 0578-694065 en maak een afspraak. Meer informatie vraagt u op via het contactformulier